Ni vet känslan | Millans Fitness Blogg

Millans Fitness Blogg

Annons

Ni vet känslan

När man går och väntar på nåt och det känns som om varje dag är en evighet…och framförallt om man väntar ett besked som kan vända ens hela värld upp o ner.

IMG_7943.JPG
I tisdags förra veckan var ju jag på bröstmottagningen i Linköping för kontroll. Läkaren gjorde då mammografi och ultraljud på mina bröst och lymfvävnad i armhålorna. Läkaren hittade då förstorade lymfkörtlar och gick då direkt in med fin nål för att punktera en körtel och ta ut celler för provtagning eftersom jag har väldigt allvarlig och aggressiv cancer i familjen.
Det har nu varit 9 dagars lång och otroligt jobbig väntan. Jag har lyckats hålla mitt humör uppe trots att jag har varit nära att bryta ihop flera gånger. Mina tankar har såklart gått mellan hopp o förtvivlan. Samtidigt som jag inte kan gräva ner mig, börja planera min begravning innan jag ens fått nåt svar. Men att VÄNTA, kan vara bland det värsta jag vet. Och framförallt när man inte kan påverka eller göra nåt åt resultatet, innan.
Men igår kom iaf svaret i brevlådan och jag är FRISK!!! Så otroligt skönt att kunna släppa oron för den här gången, även om den alltid finns där.
…..chansen finns där att trots dagens situation så kan jag bli drabbad av denna vidriga sjukdom.
Men idag är jag lyckligast i världen, jag är frisk, jag har min fina familj, det är fredag och jag kom just till gymmet. Underbart!
Trevlig helg på er

IMG_8196.JPG

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats