Jag är hängig | Millans Fitness Blogg

Millans Fitness Blogg

Annons

Jag är hängig

Jag sitter just nu på jobbet och är väldigt trött, trots att solen lyser utanför fönstret. Jag tror jag ligger några timmar back i min sömn och kommer liksom inte ifatt. Jag hade tänkt träna efter jobbet men jag vet inte… Jag är/har typ kroniskt ont i halsen oxå. Jag blev påmind av en kompis att jag faktiskt har haft ont i halsen till inifrån i ett år. Jag blir aldrig (peppar peppar) riktigt sjuk. Jag går ofta o känner mig lite halvdålig. Hängig, trött och ont i halsen. Men det bryter liksom inte ut!! Vilket är väldigt frustrerande 🙁 Det måste vara en kombination av att jag sover för lite, Alissa som tar med sig baciller hem från dagis plus att jag tränar så otroligt lite jämförelsevis med tidigare..
Men det går nog över, haha 😉

IMG_8343.JPG

IMG_8342.JPG
Igårkväll var jag på skön och välbehövlig massage hos Nina men inte ens efter massagen bröt nåt ut …

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats